Инфлуенсърът от САЩ Funky Matas обучи маймуна да “татуира и

...
Инфлуенсърът от САЩ Funky Matas обучи маймуна да “татуира и
Коментари Харесай

Инфлуенсър превърна маймуна в татуист, тя го нашари ВИДЕО+СНИМКИ

Инфлуенсърът от Съединени американски щати Funky Matas образова маймуна да “татуира ” и получи татус от нея. Ситуацията се разиграла в Мексико, а процеса по основаването на творбата от бозайника е запечатан на видео. Така мъжът към този момент носи необикновена татуировка на своето коляно, написа “Дейли Мейли ”

Постъпката на мъжа е част от популяризирането на негов план в областта на NFT технологииге. Планът бил логото на компанията му да бъде изпълнено от майнуната, а  дали тя се е справила? Преценете сами.

Funky Matas дошъл в Мексико и разкрил човек, който се отглежда домашни маймунки. След това съумял да откри и татуист, който бил задоволително радушен на концепцията му. Като актьорът разрешил на Mates да употребява оборудването му.

 След едвам двучасово образование, включващо великодушни наградки, маймуната била подготвена да дебютира в новото си занятие.

На фрагментите се вижда, че блогърът не е напълно спокоент, когато дребният бозайник хваща машинката. А процесът надалеч не върви леко. Крайният резултат също буди въпроси, само че маймуната може да бъде спокойта. Funky споделя, че това не е първата му странна татуировка. Инфлуенсърът има повече от 220 татуса.

Той прецизира, че по време на татуирането били взети всички ограничения, с цел да се подсигурява сигурността на маймуната. Но в това време обвиняванията в тормоз към животните, отправени от негови почитатели не липсват.

| ¡QUE LOCO!

Funky Matas hace historia al dejarse tatuar por un Mono.

El tatuador e Influencer venezolano va camino a un nuevo récord.
— 800 Noticias (@800Noticias_)

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР