Индийските правоприлагащи органи съобщават за наблюдения на неидентифицирани летящи обекти

...
Индийските правоприлагащи органи съобщават за наблюдения на неидентифицирани летящи обекти
Коментари Харесай

НЛО кръжи над атомни централи в Индия

Индийските правоприлагащи органи оповестяват за наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) над нуклеарни централи в цялата страна. Един от очевидците, заместник-инспектор на полицията, споделя, че е снимал на видео чудноват обект, който прави зигзагообразни придвижвания, оповестява Science Times.

Като цяло са обявени към дузина произшествия, включващи незнайни обекти, за които се твърди, че кръжат покрай нуклеарната централа Куданкулам в южния завършек на Индия и атомната електроцентрала Мадрас покрай Калпаккам на източното крайбрежие.

Полицейският помощник-инспектор Сайед Абдул Кадер, който работи в техническото крило на офиса в Тирунелвели, ситуиран на час път с кола от атомната електроцентрала Куднакулам, споделя, че е съумял да снима две странни феномени на видео.

„ Неподвижността, зигзагообразните придвижвания и скоростта на изгубване бяха необикновени “, споделя Кадер пред специалиста по НЛО Сабир Хюсеин.

Кадер също твърди, че персонално е следил НЛО в региона на южния крайбрежен град Куданкулам от 2020 година

„ След среща и разискване със Сабир съм безусловно убеден, че това, което видях, е НЛО “, уверен е Кадер.

Наблюденията му съответстват с наблюденията, направени в продължение на няколко седмици през август и юли 2023 година в региона на атомната електроцентрала Мадрас в Калпаккам. 

Според Хюсеин видеозаписът от наблюдението на Кадер е сниман единствено 10 дни откакто някогашният общоприет шеф на полицията Пратип В. Филип снима НЛО на морския бряг на Мутукаду покрай Ченай.

Индийските управляващи към момента не са коментирали известията за НЛО.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР