ИНДИАНАПОЛИС (АП) — Кандидатите, търсещи номинация на републиканците за следващ

...
ИНДИАНАПОЛИС (АП) — Кандидатите, търсещи номинация на републиканците за следващ
Коментари Харесай

Републиканските кандидати, които се борят за губернатор на Индиана, за да излязат на сцената на дебата

ИНДИАНАПОЛИС (АП) — Кандидатите, търсещи номинация на републиканците за идващ губернатор на Индиана, ще излязат на сцената на дебата във вторник вечерта, две седмици преди първичните избори в щата на 7 май.

Всеки от шестимата претенденти в спортната първична конкуренция за милиони долари се показа като новобранец в апел към консервативните гласоподаватели, макар че петима заемат функции в щата в даден миг. Който и да завоюва първичните избори, е най-вероятно да вземе общите избори през ноември в щат, който надеждно избира републиканците.

Вторник е последният ефирен спор преди първичните избори за претендентите, които се борят да заменят републиканския губернатор Ерик Холкомб с стеснен мандат, който не е подкрепил претендент. Предсрочното гласоподаване към този момент стартира в Индиана.

Съединени американски щати Сенатор Майк Браун, който прекатурна място в Сената на Демократическата партия през 2018 година, може да се похвали с преимущества като различаване на име, пари и утвърждението на бив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР