Имаме си всичко, тази сутрин дори успяхме да отидем до

...
Имаме си всичко, тази сутрин дори успяхме да отидем до
Коментари Харесай

Потопът в Царево: Във Василико има вода и ток, магазините работят, купихме си банички

" Имаме си всичко, тази заран даже успяхме да отидем до " Василико " и да си купим банички с айран ", сподели за ДНЕС+ Елена Кумчева, която се намира в комплекс " Нестинарка " в.

Водата се е отекла, има тук -таме кал, а пътеката към плажа е отнесена от водата в морето. Някои коли са " изплували ", след отичането на водата, само че автомобилът на Елена е вкаран в басейна на комплекса от приливната вълна.

Днес доброволци са се отзовали с високопроходими джипове да оказват помощ на нуждаещите се в комплекса и да изтеглят колите.

" От ЕВН са тук, само че трансформатора беше под вода и гръмна и считам, че скоро няма да имаме ток ", изясни още Елена Кумчева.



Животът лека-полека се връща след кошмарното денонощие, което прекараха хората в Царево.

Елена Кумчева се намира в комплекс " Нестинарка ", както и фамилията от живата връзка през днешния ден по Нова тв.

Те са в един и същи комплекс ( видно от снимките), само че фамилията на Елена почиват на третия етаж и не са наранени от наводнението. 

По думите ѝ, свободно може да се върви и да се стигне до магазин, с цел да се набират хранителни запаси и вода. Евакуирани са хора от къмпинга и бунгалата и хотелите в ниското. В момента с автомобил не може нито да се излезе, нито да се влезе в комплекса, с изключение на, в случай че не е високопроходима машина или джип.

Вижте повече във видеото:

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР