Има само една опозиционна сила и това е БСП. Ние

...
Има само една опозиционна сила и това е БСП. Ние
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Единствената алтернатива на чекмеджетата и пуделите е БСП

„ Има единствено една опозиционна мощ и това е Българска социалистическа партия. Ние сме единствената партия, която не се е изкушила да влезе в сглобка с Борисов и Пеевски. “ Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Ченчев в ефира на Евроком.
На въпрос кой завоюва на изборите за ново управление БСП-София, той отговори: „ Победата е на социалистите и на самосъхранението на партията, която постоянно е била против всевъзможни сглобки. Диана Тонова е умел човек, който неслучайно беше наш непрекъснат претендент за ръководител на СОС. “
Ченчев сподели, че се усеща благополучен от напускането на Ваня Григорова, тъй като повече нито един социалист няма да се усеща предаден от нея. По думите му тя е предала своите гласоподаватели, развявайки знамето, че ще пази правата на служащите, а първото нещо, което прави като общински консултант е да усили личната си заплата. Според него тя е предала и Иван Таков, с който вършиха акция в София, напускайки Общинския съвет.
„ Аз бях сигурен, че Ваня Григорова няма да се задържи дълго в Столичния общински съвет. Вчера прочетох нейно изявление, че СОС е бил дребен терен за политика, а сякаш София ѝ беше идея. Май се оказа, че идеята ѝ е напълно друга – да си има лично придвижване и да се бори за постове и позиции. Самото ѝ присъдружие с политическия бродяга Мая Манолова би трябвало да светне алената лампа на гласоподавателите “, уточни Иван Ченчев.
Той разяснява, че се усеща предаден от Елена Йончева. „ Всеки един депутат на Българска социалистическа партия, в това число и аз, сме я водили при локалните организации, с цел да показа своите визии пред социалистите. Но отивайки в Европейския парламент, тя скъса връзката си с Българска социалистическа партия. Сега виждаме, че е имала други зависимости “, сподели Ченчев, визирайки номинацията ѝ за евродепутат от Движение за права и свободи.
 И бе безапелационен: „ Българска социалистическа партия желае да направи по този начин, чв България да се скъса с паралелната страна, с тези зависимости, с лакомията и алчността за постове и позиции. Виждаме все по-малко политици с дела, борбата им е единствено за пари и власт. “
Ченчев изрази вяра на идните избори да има интензивност.
„ Знам, че хората са омерзени и с право, защото тези не се посвениха 9 месеца да се карат единствено за постове и власт и най-после да се случи всичко това. Но каква е разликата сред чекмеджетата и кюлчетата и пудела и пачките? Това е накриво и рисково мислене, а те са държавни хора - представяте ли си какви са ги правили в тази сглобка. Единствената опция на това е Българска социалистическа партия “, заключи Иван Ченчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР