Има много начини да се изпъкне сред тълпата, но един

...
Има много начини да се изпъкне сред тълпата, но един
Коментари Харесай

Илон Мъск отговори, след като човек издяла напълно работещ дървен Cybertruck

Има доста способи да се изпъкне измежду тълпата, само че един човек откри ентусиазъм в дизайна на Cybertrucк, създаден от компанията Tesla на Илон Мъск.

Cybertrucк е пълноразмерен пикап с акумулаторна батерия. Концепцията му беше показана през ноември 2019 година. Може да измине сред 400 и 550 километра с цялостен заряд на батериите. От края на декември 2023 година се продава в Северна Америка, а цената му варира от 82 хиляди $ до 102 хиляди $ според от спецификациите.

Ютубърът ND-WoodArt взема решение да си създаде собствен личен Cybertrucк и то от дърво, като вложи в него 15 хиляди $.

 Русия към Съединени американски щати: Използването на спътниците на SpaceX на Илон Мъск за шпионаж ги прави военни цели Светът 1 мин. Русия към Съединени американски щати: Използването на спътниците на SpaceX на Илон Мъск за шпионаж ги прави военни цели  Първият човек, вграден с чип от компанията на Мъск, се е възстановил Светът 3 мин. Първият човек, вграден с чип от компанията на Мъск, се е възстановил  Илон Мъск желае да реалокира компанията „ Тесла “ в Тексас Светът 2 мин. Илон Мъск желае да реалокира компанията „ Тесла “ в Тексас  Русия към Съединени американски щати: Използването на спътниците на SpaceX на Илон Мъск за шпионаж ги прави военни цели Светът 1 мин. Русия към Съединени американски щати: Използването на спътниците на SpaceX на Илон Мъск за шпионаж ги прави военни цели  Първият човек, вграден с чип от компанията на Мъск, се е възстановил Светът 3 мин. Първият човек, вграден с чип от компанията на Мъск, се е възстановил  Илон Мъск желае да реалокира компанията „ Тесла “ в Тексас Светът 2 мин. Илон Мъск желае да реалокира компанията „ Тесла “ в Тексас

Дървеният автомобил наподобява елегантно и доста консуматори в обществените мрежи утвърдиха дизайна му. ND-Woodart преди този момент основава други транспортни средства, в това число спортни коли, мотоциклети и даже танк.

Снимка: Twitter/ND - Woodworking Art

Въпреки това дървеният Cybertruck е този, който стана сензация в интернет, изключително откакто каналът разгласява отворено писмо до Илон Мъск:

„ Аз съм буен основател на наличие с дълбока обич към дървените транспортни средства и голямо удивление както към вас, по този начин и към Tesla. През годините се заех с няколко плана за дървени коли, с цел да натрупам скъп опит. И през днешния ден пуснах кола, от която съм доста впечатлен, Cybertruck. Това е и колата, която огромна част от моята аудитория обича и желае да сътворявам.

Наясно съм, че Tesla е изправена пред своя дял от провокации при реализирането на Cybertruck. Въпреки това подкрепям непоклатима религия във вашата визия и опциите на Tesla. Убеден съм, че това неизмеримо транспортно средство в последна сметка ще успее.

Надявам се, че ще имам достойнството да подаря този дървен Cybertruck на вас и Tesla и ви поисквам да продължите да успявате и да запазите позицията си на интернационалната сцена “, показва в писмото си ютубърът.

Снимка: TouTube/ND - Woodworking Art

Изненада беше, че Илон Мъск отговори на отвореното му писмо, съгласявайки се да получи дървената имитация.

„ Разбира се, правя оценка го “, написа създателят на Tesla и SpaceX.

Много консуматори се включиха в обществените мрежи, с цел да изразят възхищението си от дървения Cybertruck.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР