Илон Мъск предположи, че няма да има реално ограничение“ за

...
Илон Мъск предположи, че няма да има реално ограничение“ за
Коментари Харесай

Tesla на Илон Мъск може скоро да има един милиард „хуманоидни роботи“ в обращение

Илон Мъск допусна, че няма да има „ действително ограничаване “ за цената на „ хуманоидните роботи “ в бъдеще. Той също по този начин загатна, че Tesla може скоро да създаде един милиард от тях.

Мъск, основен изпълнителен шеф на Twitter/X, показа няколко изявления за предприятието на Tesla за роботи Optimus в своята обществена медийна платформа през вчерашния ден (вторник, 7 май).

В отговор на обява, в която се твърди, че производството на роботи Optimus ще скочи с 10 пъти всяка година до 2030 година - което ще докара до един милиард киборги Tesla в обращение до тогава - Мъск съобщи, че темпът на произвеждане няма да бъде „ напълно толкоз бързо “, само че призна, че прогнозата „ не е доста неверна “.

Мъск отговори на друга обява, прогнозирайки, че пазарната стойност на човекоподобните машини ще ескалира до колосалните 1000 трилиона $. Той допусна, че в действителност може да засенчи тази оценка, като написа: „ Няма действително ограничаване, тъй като една стопанска система е продуктивността на гла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР