Играещият старши треньор на волейболния Левски Владимир Николов призна, че

...
Играещият старши треньор на волейболния Левски Владимир Николов призна, че
Коментари Харесай

Владо Николов: Ако някой няма мотивация да играе в Европа, по-добре да стане зидар

Играещият старши треньор на волейболния Левски Владимир Николов призна, че е изпитвал доста мощни болки по време на мача против финландския Перунган Поят (Рованиеми) oт 1/16-финалите в третия по мощ европейски клубен шампионат " Чалъндж къп ". " Сините " изгубиха от финландския отбор с 1:3 гейма в зала " Христо Ботев " в столицата.

" Нападахме трагично. За страдание, в този мач не съумях да оказа помощ на тима по никакъв метод. И съгласно мен това беше разликата сред успеха и провалянето. Играх в действителност, пробвах се, само че за момента толкоз са ми опциите. Опитахме при започване на третия гейм Иван Панков, само че от 4 докосвания 3 неточности направи момчето. Не е подготвен след травмата и реших, че е по-добре да се борим с това, което имаме, в сравнение с да рискуваме. Днес болките ми бяха доста, доста над прага ми на толерантност, който по принцип ми е огромен. Трябва малко време, с цел да вляза във форма ", показа Владо Николов.

Владо Николов насочи и сериозна рецензия към своите играчи. " Сега би трябвало да се съберем с щаба и да си вадим изводите. Казано почтено, и аз играх едва, само че чаках от някои момчета повече. На тях, които са по 20 и няколко години, в случай че не им се играе в Европа, защо да харчим пари? Аз да си чеша егото, че мога. Оставете дребното аудитория, на мен не ми хареса държанието в нашия тим. Много хора стояха на игрището все едно на мощ и това ще бъде първото нещо, което ще разясняваме в съблекалнята, тъй като по този начин не става. Изиграхме един доста добър мач преди 5 дни против Монтана, а този финландски тим съгласно мен е по-слаб от Монтана. Срещу Монтана имаше разигравания, хвърляния, страсти, а в този момент стояхме като осъдени. Не мога да си го обясня. Ако някой няа мотивация да играе в европейски шампионат, по-добре да смени специалността, да върви да стане зидар, плочки да лепи, нещо от този жанр ", сподели още треньорът на " сините ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР