Играчът на Бъфало от Националната футболна лига (НФЛ) Дамар Хамлин

...
Играчът на Бъфало от Националната футболна лига (НФЛ) Дамар Хамлин
Коментари Харесай

Играч по американски футбол бере душа в болницата

Играчът на Бъфало от Националната футболна лига (НФЛ) Дамар Хамлин загуби схващане по време на мача със Синсинати, който беше преустановен, оповестиха международните организации. В момента на прекъсването на срещата Синсинати водеше в резултата със 7:3.

Хамлин падна на терена след конфликт с Тий Хигинс от противника и загуби схващане. Лекарите му направиха сърдечна реанимация. Той беше закаран в медицински център в Синсинати, откъдето оповестиха, че състезателят е в сериозно положение.

До случая се стигна след тежък конфликт сред Хамлин и играча на Бенгалс Тий Хигинс, след който за миг Хамлин се изправи, след което падна на земята. Хамлин бе откаран в болница в Синсинати, а от НФЛ оповестиха, че положението му е сериозно.

От реакцията на играчите след случая стана ясно, че обстановката с Хамлин е доста сериозна, а коментаторът на ESPN Джо Бък заяви, че медицинският екип е " блъскал " по гърдите на играча. Повторенията на случая демонстрираха, че Хамлин получава удар точно в региона на гърдите.

Инцидентът провокира реакции от доста спортни звезди, в това число и ЛеБрон Джеймс.

" Сигурността на играчите във всички спортове е най-важното. Беше извънредно да се види това и искам всичко най-хубаво на момчето ", разяснява баскетболистът на Лейкърс.

24-годишният Хамлин кара втори сезон в НФЛ.

" Мачът сред Бъфало Билс и Синсинати Бенгалс бе отсрочен поради положението на Дамар Хамлин ", съобщи комисарят на НФЛ Роджър Гудел.

" Нашите мисли са с Дамар и Бъфало. Ще ви дадем повече информация, когато има ", добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР