Идва сезонът на Телеца! Ето какво да очаква всяка от

...
Идва сезонът на Телеца! Ето какво да очаква всяка от
Коментари Харесай

Идва сезонът на Телеца! Ето какво да очаква всяка от зодиите


Идва сезонът на Телеца! Ето какво да чака всяка от зодиите. Готови ли сте сезонът на Овена да завърши? Благодарете на вашите щастливи звезди, тъй като сезонът на Телците 2024 настава и ще засегне всяка зодия. Промяната ще бъде извънредно успокояваща и релаксираща, което може да е доста належащо на всички ни.

За разлика от шума и суетата на сезона на Овена, Телецът ще даде късмет за стабилизиране. Фиксираната земна сила на бика ще насърчи колектива да се забави. Спирането, с цел да помиришете розите, е ключът към насладата от спокойното движение на пролетта.

Его конфликти могат да зародят, когато слънцето в Телец огледа отстрани на Плутон във Водолей на 21 април. Поне ретроградният Меркурий най-сетне ще завърши, когато станциите на Меркурий се насочат към Овен на 25 април.
Как сезонът на Телец ще се отрази на всяка зодия:
Комфортът може да бъде повече от облекчаване на вашите финансови потребности, Овни. Вашето усещане за непоклатимост може постепенно, само че несъмнено да се промени, откакто Слънцето влезе в Телец. Може даже да има ненадейно разстройване в живота ви, което да ви накара да преразгледате това, от което се нуждаете, защото Юпитер в Телец се причислява към Уран в Телец на 20 април. Вашите полезности могат трагично да се трансформират към по-добро. Може да достигнете връхната си точка, когато се освободите от позор, виновност или негативност към края на април.

Покажете на света какъв брой невероятни сте, до момента в който слънцето навлиза в Телец и в първия ви дом. Ако желаете да се почувствате добре, тогава планирайте нещо особено на 23 април. Може да се наложи да експериментирате, с цел да намерите точния за вас външен тип, който илюстрира вашата достоверност. Към края на април е допустимо да се наложи да решите какво желаете да запазите или да оставите. Съсредоточете се върху взаимоотношенията, които ви дават мощ, вместо тези, които управляват живота ви.

Какво желаете да съставлява вашият вътрешен свят, Близнаци? Вашият разум ще се обогати, когато слънцето навлезе в Телец и вашия дванадесети дом на подсъзнанието. Сезонът на Телеца ще има сдържан резултат върху живота ви. Вместо блъсканица, можете да потърсите спокойни моменти за размисъл. Създаването на физическо и психическо пространство за размисли може да докара до необикновено, само че ненадейно евакуиране, защото Юпитер в Телец се слива с Уран в Телец на 23 април.

Истинските другари би трябвало да прибавят към живота ви, а не да лишават от него, Раци. Когато Слънцето в Телец навлезе във вашия единадесети дом, може да се почувствате друго по отношение на вашите връзки. Нещо фрапантно, само че разкриващо може да възникне, когато Юпитер в Телец се причисли към Уран в Телец на 23 април. Дори и да не е незабавна позитивна смяна или реакция, въпреки всичко би трябвало да го считате за благословия. Космическата сила ще ви покаже кои са вашите същински другари!

Как мерите триумфа си, Лъвове? Вашият десети дом ще бъде разпален от Слънцето в Телец. С настъпването на сезона на Телеца това ще ви насърчи да размишлявате върху вашите достижения. За благополучие, тази галактическа сила може да направи толкоз доста за вашия статус, защото ще бъдете в очите на обществеността поради вашите увереност, непоклатимост и преданост.

Създайте своята действителност, до момента в който Слънцето в Телец стабилизира вашия девети дом на духовни, физически и просветителни пътувания. Ако имате потребност от не толкоз лек подтик, тогава той може да пристигна, когато Юпитер в Телец се срещне с Уран в Телец на 23 април. До края на април би трябвало да се движите в нова посока.

Помислете какво цените, защото Слънцето в Телец обезпечава богатствата във вашия осми дом на активи и задължения. Предстоящия интервал може да подчертае вашите финансови благоприятни условия и статус. Имайте поради, че това може да надвиши средствата ви. Може да се нуждаете от доста повече в живота, взаимоотношенията и себе си, с цел да се чувствате в действителност сигурни. Направете въздействащи промени, с цел да се почувствате постоянни, когато Юпитер в Телец се слее с Уран в Телец на 23 април.

Стабилните връзки не би трябвало да са скучни, Скорпиони! Може да е време да измененията метода си към връзката, когато Слънцето в Телец стабилизира вашия седми дом на взаимоотношенията. Може да се наложи да поработите върху стила си на обвързаност през този сезон. Вместо да гравитирате към драма и раздори, използвайте тази сила, с цел да се концентрирайте върху сигурни взаимоотношения.

Спрете, с цел да помиришете розите, до момента в който слънцето в Телец загрява вашия шести дом на работа, рутина и всекидневие. Енергията на Телеца ще ви умолява да забавите темпото, с цел да оцените простите неща в живота си. Създаването на ежедневни привички ще ви помогне да създадете непрекъснат комфорт и наслаждение. Може даже да бъдете преизпълнени с признателност за това какъв брой хубав е станал животът ви, когато Юпитер в Телец прегърне Уран в Телец на 23 април.

Отдайте се на вътрешния си романтик, Козирози. Нека вашата чувствена страна свети, до момента в който Слънцето в Телец изпитва наслаждение във вашия пети дом на романтика и секс. Сезонът на Телците е за влюбени, тъй че този интервал ще ускори вашите стремежи и страст.

Може да почувствате надълбоко предпочитание да обновите своето свещено пространство, когато Слънцето в Телец подхрани вашия четвърти дом. Сезонът на Телеца ще ви насърчи да се отдадете на материалните си улеснения и богатства. Може да почувствате предпочитание да ремонтирате част от къщата си.

Разширете хоризонтите си, до момента в който Слънцето в Телец поддържа третия ви дом. Сезонът на Телеца ще ви насърчи да подхождате умерено към тематики, които ви интересуват. Докато обмисляте всичко, може да получите необикновено, само че ненадейно просветление, когато Юпитер в Телец се свърже с Уран в Телец на 23 април. Някои вълнуващи вести могат да бъдат разкрити, когато минимум ги очаквате по време на този пренос.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР