И така, влюбихте се. Пролет в душата, пеперуди в стомаха.

...
И така, влюбихте се. Пролет в душата, пеперуди в стомаха.
Коментари Харесай

Внимание, дами: Ето каква съдбовна грешка допускате, когато сте влюбени

И по този начин, влюбихте се. Пролет в душата, пеперуди в стомаха. Или може би към момента не сте се влюбили, само че несъмнено харесвате някой съответен мъж.

Основното е, че ползата е съвместен и към този момент е довел до началото на нова връзка. Точно в този миг доста дами вършат съдбовна неточност, която след това унищожава всичко, което са построили.

Запомнете: „ Жената се надява, че мъжът ще се промени, мъжът - че дамата няма да се промени ”.

Грешат ли и двамата? И ето я грешката: дамата обезверено се пробва да се покаже на обичания от към най-хубавата си страна.

 жена

Какво произтича от това?

Напълно естествено е това предпочитание и множеството хора го следват. Но факт е, че малко на брой съумяват да трансформират нещо в себе си в действителност. Най-често приказваме за краткотрайни промени и превземки, които практикуваме без преднамереност - в противен случай, с най-хубави планове. Понякога ние самите откровено си имаме вяра, че отговаряме на картината, която рисуваме за пред определения.

Например отивате със сродната си душа на концерт на обичаната му група или на нов екшън филм и по-късно с ентусиазъм говорите за цялостния си екстаз за това, което в действителност ви е оставило безразлична. Някоя се преструва, че обича да готви, че апартаментът постоянно е в подобен съвършен ред - освен когато определеният идва на посетители. Или че неговите другари, родители, футболът и риболовът нямат значение, а пръснатите по пода чорапи, навикът да се троши чипс на дивана и борбите с танковете до четири сутринта въобще не са проблем.

Сега някоя сигурно ще възрази: Що за нелепости, в никакъв случай не съм правила по този начин!

Страхотно, явно вие сте щастливо изключение от болшинството (ако не се самозалъгвате, схваща се). Но множеството от нас към момента трансформират нормалното си държание по един или различен метод в почтеното си предпочитание да впечатлят даден мъж. Но рано или късно няма да издържим и ще станем още веднъж себе си, а този, пред който сме се престрували, ще се почувства излъган. Все отново той градеше връзка с индивида, за който сте се представяли.

Тук даже не става дума за тези случаи, когато прелестен ангел ненадейно се трансформира в хитра лисица. А единствено за тези, когато елементарна жена, с всичките си преимущества и дефекти, основава прелъстителен облик, с цел да се хареса на мъж. Рано или късно този облик се разпада и не устоя инспекцията на времето. Под него се разкрива напълно друг човек. Напълно допустимо е и да е доста по-добър даже – само че въпреки всичко друг.

 жена, мъж

Защо въобще вършим това?

В началото на една връзка постоянно се гледаме, даже когато самите ние не го виждаме. Дори в случай че връзката в началото е позиционирана като " фриволна ", последователно всичко може да се промени. В последна сметка, кой естествен мъж би скъсал с дамата, с която всичко е било прелестно?

Именно мощното предпочитание да бъдем харесани ни изиграва неприятна смешка. Ако една жена, преди да се срещне с избраника си не можеше да готви нещо по-сложно от бъркани яйца, малко евентуално е занапред тя да стартира с възторг да основава кулинарни шедьоври всеки ден и да резервира ентусиазма си до края на деня и въобще на живота си.

Ако мъжът е привикнал да прекарва по три вечери седмично в бар или на боулинг с другари, тогава след края на интервала на ухажването и свалките той ще желае да се върне към това. Хората са склонни да се грижат първо за личните си потребности, а по-късно за потребностите на другите. По време на бонбонено-букетения интервал най-често господства потребността да се угоди на другия. Понякога то дотолкоз надвива, че сме подготвени да променим всичките си привички и ползи.

Но когато бурната пристрастеност отмине, нормалните потребности се връщат преди всичко и към този момент желаете да спите задоволително, вместо да приготвяте топла закуска за обичания си или да пиете чай с другарка, а не да гледате документален филм за корабостроенето по време на Втората международна война с него.

 жена

Ние сме такива, каквито сме

- с преимущества и дефекти и не можем с магия да станем разнообразни, даже и поради най-любимия и безценен човек. Въпреки това се опасяваме да позволим на колегата ни да ни види „ каквито сме “, без красиви маски. Особено в случай че самият той наподобява недостижимо съвършенство, до което занапред следва да се изкатерим.

Ако сътрудникът през цялото това време обичаше ловко изиграния от дамата облик, тогава срещата с същинския притежател на този облик най-вероятно няма да му хареса - изключително в случай че „ оригиналът “ не има всички преимущества на „ маската “. И защото индивидът, който е обичал, в никакъв случай не е съществувал, тогава няма кого различен да обича. Измамата въпреки всичко ще бъде разкрита и към този момент няма да има значение дали в нея е имало преднамереност, или не.

Но какво да вършиме, в случай че вашият сътрудник не се интересува отистинската ви същина? Остава да приемете това - в случай че, несъмнено, търсите сериозна връзка, а не мимолетна спекулация. Или въпреки всичко започнете да се променяте в действителност. Едно е обаче да станеш най-хубавата версия на себе си, а напълно друго е да промениш себе си, своите идеали, желания, предопределение.

Възможността да готвите добре или да разширите хоризонтите си е малко евентуално да ви попречи, само че в случай че, да речем, не можете да визиите живота си без пътешестване или постоянно сте мечтали за личен бизнес, а идеалът на избраника ви е майката стопанка на огромно семейство, тогава би трябвало съществено да се замислите дали всички ще бъдат щастливи в подобен брак. И най-много самите вие.

 

Ако този човек в действителност е толкоз значим за вас, че е в положение да ви накара да се измененията трагично и в действителност, тогава вие ще се измененията. И е допустимо да бъдете щастливи. Ако обаче вашите лични правила са ви по-скъпи, би трябвало да сте в положение да разпознаете това допустимо най-рано, тъй като колкото по-далеч стигне връзката, толкоз по-болезнена ще бъде раздялата.

Не забравяйте - светът е огромен, в него има доста хора, които могат да ви оценят тъкмо такива, каквито сте.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР