Християнска благотворителна организация беше подложена на критики, след като проповядва

...
Християнска благотворителна организация беше подложена на критики, след като проповядва
Коментари Харесай

Християнски пастор критикуван за „анти-женски“ проповеди в сравнение с „Историята на слугинята“

Християнска благотворителна организация беше подложена на рецензии, откакто проповядва „ анти-женски “ възгледи „ напряко от „ Историята на слугинята “ “, беше докладвани.

В проповед, озаглавена „ Покори се и бит “, преподобният Крис Деметриу сподели на богомолците, че брачната половинка „ би трябвало да се подчинява на управлението на брачна половинка си “, тъй като „ това е Господният модел за нас “. Той добави, че бракът със брачна половинка отпред „ няма да доближи цялостния си капацитет “ – вместо това дамите би трябвало да бъдат подчинени дами и съответно да се подчиняват на съпрузите си „ от смирение на Христос “.

Мъжкият свещеник, от баптистката черква Rosyth, Шотландия, провокира отвращение, откакто проповядва материал, който подкопава актуалните старания на Хумза Юсаф да постави завършек на сексизма в Шотландия. Един участник в акцията оприличи ученията на „ Историята на прислужницата “ – книга, а по-късно хитов ефирен сериал, в който дамите са държани в плен от мъже и третирани като нищо друго с изключение на машини за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР