Хиляди почитатели на латино музиката танцуваха бачата под лунната светлина

...
Хиляди почитатели на латино музиката танцуваха бачата под лунната светлина
Коментари Харесай

Хиляди танцуваха бачата под лунната светлина на плажа в Албена

Хиляди фенове на латино музиката танцуваха бачата под лунната светлина на плажа във ваканционно населено място " Албена “ нощес.

Купонът е част от тридневния тематичен фестивал Latin Beach Boom, в границите на който на сцената пред хотел Maritim Paradise Blue ще се качат едни от най-големите звезди на културата от Южна Америка.

Фестивалната стратегия стартира още предиобед с няколко DJ празненства, вдигнали настроението до оптималната степен. Върхова точка в нощта на бачатата бе концертът на световноизвестната тайфа Grupo Extra от Доминиканската република, която публиката посрещна с горещи аплаузи и извънредно вдъхновение.

Повече от час и половина почитателите на буйните ритми от юга танцуваха и пяха едни от най-популярните песни на групата.

Фестивалът продължава и през днешния ден, когато в 21.30 ч. ще пее кралят на салсата Oscar D`Leon от Венецуела, който започва своето европейско турне от Албена, с което ще означи 50 години креативна кариера.

След 23.00 часа проявата се мести в зала " Перуника “, където купонът продължава до сутринта. Проявата се провежда взаимно с World Stars Salsa Festival.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР