Хиляди опечалени се наредиха по улиците, за да отдадат почит

...
Хиляди опечалени се наредиха по улиците, за да отдадат почит
Коментари Харесай

Хиляди се противопоставят на Владимир Путин и се нареждат по улиците, за да отдадат почит на най-големия му критик Алексей Навални

Хиляди опечалени се подредиха по улиците, с цел да отдадат респект на деятеля Алексей Навални на гроба му - опровергавайки Владимир Путин.

Близо две седмици след гибелта му, зад която мнозина настояват, че Путин стои, Навални беше положен в Москва, а брачната половинка му Юлия гледаше посредством предаване онлайн, до момента в който беше в заточение. След погребението му хиляди се подреждат по улиците в Москва, с цел да положат цветя на този гроб.

Днес брачната половинка на Навални Юлия написа на X: „ Много хора се чудят за какво Алексей се бори толкоз интензивно и в никакъв случай не се отхвърли. поради вас. Красиви, смели и почтени хора, които в този момент се изреждат на безкрайна опашка, с цел да се сбогуват с него. Благодаря ви. Това е същинската национална обич. "

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков прикани събралите се в Москва и други места, където да не нарушават закона, като споделят, че всяко " неразрешено (масово) събиране " е нарушаване. Около две дузини поддръжници на Навални бяха арестувани, до момента в който се опитваха да участват на погр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР