Хайнденхайм и Бохум завършиха 0:0 в мач от 12-тия кръг

...
Хайнденхайм и Бохум завършиха 0:0 в мач от 12-тия кръг
Коментари Харесай

Хайденхайм и Бохум не успяха да си отбележат гол

Хайнденхайм и Бохум приключиха 0:0 в мач от 12-тия кръг на Бундеслигата. И двата тима имаха някои нелоши благоприятни условия за попадение, само че в последна сметка не се възползваха от тях.

Първото полувреме не предложи кой знае какви положения за гол, като Ерен Динкчи и Патрик Майнка от домакините пробваха удари, само че бяха неточни. Такума Асано и Кевин Щьогер от Бохум пък бяха най-активни за отбора си, само че нямаха триумф през първата част.

През второто полувреме имаше по-чисти благоприятни условия за гол пред двата отбора. В 53-тата минута Патрик Остерхаге от гостите опитва рисков удар, само че стражът на Хайденхайм Кевин Мюлер съумя да избие. Пет минути по-късно домакините можеха да открият, само че ударът на Тим Клайндинст бе избавен с опитност от Мануел Риман. В 61-вата минута последва нова опция за Бохум, при която Бернардо стреля, само че Мюлер още веднъж се намеси. Петнадесет минути по-късно пък шут на Такума Асано мина на сантиметри от вратата на Хайденхайм. Последваха положителни шансове за домакините, само че за тяхно страдание Никола Доведан и още веднъж Клайндинст също не съумяха да се разпишат и срещата завърши при нулево реми.

Така се затвърди сложната акция и за двата тима, като Хайденхайм има една победа в последните шест мача, а Бохум е единствено с един триумф в последните единадесет свои срещи. Двата отбора са надлежно на 13-о и 14-о място в класирането, единствено на точка разлика.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР