ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Двете партии в Камарата на щатите

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Двете партии в Камарата на щатите
Коментари Харесай

В политически разцепената Пенсилвания първичните гласоподаватели ще избират кандидати в годината на президентските състезания

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Двете партии в Камарата на щатите на Пенсилвания и нейната делегация в Конгреса са съвсем поравно разграничени и това няма да се промени откакто излязат резултатите от първичните избори идната седмица.

Но през ноември претендентите, които партиите ще изберат на 23 април за стотици места в законодателния орган, могат да трансформират годините на политическа парализа в Харисбърг и сходната партизанска невъзможност в Конгреса.

Гласоподавателите на щата също ще гласоподават първично за тазгодишните съревнования за президент и Сенат на Съединени американски щати. Настоящите президенти от Демократическата партия Джо Байдън и Боб Кейси и републиканските кандидати Доналд Тръмп и Дейв Маккормик са претенденти за присъединяване в есенното гласоподаване.

И двете партии ще избират претенденти за основен прокурор, който беше в ръцете на републиканците преди демократите стартира печеливша серия, започвайки през 2012 година

В другите два щатски надпревари за „ редови офиси “ републиканците Стейс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР