Хамас заяви, че широко е приел предложението за освобождаване на

...
Хамас заяви, че широко е приел предложението за освобождаване на
Коментари Харесай

Хамас приема проектопредложението за размяна на заложници

Хамас съобщи, че необятно е приел предлагането за освобождение на десетки израелски заложници в подмяна на палестински пандизчии и краткотрайно преустановяване на огъня в седеммесечната война с Израел.

Хамас не разгласи детайлности за договорката, с която се е съгласил, а държавното управление на израелския министър председател Бенямин Нетаняху към момента не е дало отговор публично, оставяйки нестабилно дали изискванията ще разрешат прекъсването на боевете в Газа и размяната ще се извърши.

Дипломат, осведомен за диалозите, сподели, че Хамас е приел последния план, препоръчан от медитиращите преди към две седмици.

Исмаил Ханийе, основан в Доха политически водач на Хамас, сподели на катарския министър председател и шефа на египетското разузнаване за „ утвърждението на придвижването Хамас на тяхното предложение по отношение на прекратяването на огъня “, съгласно изказване в канала на бойната формация в Telegram.

Предложението — с посредничеството на Катар, Египет и Съединени американски щати — включва апели за първична шестседмична пауза във война...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР