Халифатът е решението“, с такива лозунги ислямисти щурмуваха улиците на

...
Халифатът е решението“, с такива лозунги ислямисти щурмуваха улиците на
Коментари Харесай

Ислямисти скандират Аллах Акбар по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа

„ Халифатът е решението “, с такива лозунги ислямисти щурмуваха улиците на Хамбург, както и викайки „ Аллах Акбар “. Тълпата бе водна от " покръстен " студент и негови почитатели, които също упорстват за Халифат в Германия. 

В ислямистка проява на мощ, към 1100 протестиращи нахлуха по улиците в квартал Св. Георг в Хамбург с искане за основаване на Халифат. Според немските управляващи събитието е проведено от човек на име Рахим Боатенг, който е обвързван с „ одобрена екстремистка група “ " Мюслим Интерактив ". Радикалната ислямистка група показа видеоклипове от шествието в обществените медии.

На фотосите и видеоклиповете, които станаха известни, може да се види по какъв начин тълпата показва на оживената улица " Steindamm " в центъра на града. Имаше стачкуващи, които държаха плакати, които гласят: „ Германия = тирания на полезностите “, „ Kalifat ist die Lösung “ (Превод – „ Халифатът е решението “).

Според известия в немските медии, ораторите приканиха за основаване на ислямски Халифат в Европа, защото единствено това е „ система, която… обезпечава сигурност “, само че е „ ненавиждана “ и „ демонизирана “ в Германия.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР