Халфът на Пирин Чебрайлс Макрецкис е на път да разпали

...
Халфът на Пирин Чебрайлс Макрецкис е на път да разпали
Коментари Харесай

Задава се война за подписа на халф на Пирин

Халфът на Пирин Чебрайлс Макрецкис е на път да разпали пристрастеностите в българския футбол. Интерес към 22-годишния латвиец са показали половината тимове от efbet Лига. За лятото се задава дерби ЦСКА - София – Левски за поливалентния футболист. " Сините " пробваха несполучливо да го вземат без пари в края на трансферния прозорец и са му отправили предложение да премине на „ Герена “ през лятото. Макрецкис преди този момент отби опити за „ кражба “ и от страна на пловдивските Ботев и Локомотив. Сега от правата на играча, който след края на акцията става свободен сътрудник, са заинтригувани още ЦСКА - София и ФК ЦСКА 1948 Сф. От Лудогорец също наблюдават обстановката, само че не са се намесили непосредствено.

" Само един клуб от Топ 3 публично не се е интересувал от него “, съобщи изпълнителният шеф на орлетата Велислав Елезов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Макрецкис е образуван като състезател в школите на немските Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд, а в Пирин е употребен на няколко поста.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР