Гуинет Полтроу отново се завърна към щедрото раздаване на псевдонаучни

...
Гуинет Полтроу отново се завърна към щедрото раздаване на псевдонаучни
Коментари Харесай

Британската здравна служба разкритикува Гуинет Полтроу заради COVID съветите й

Гуинет Полтроу още веднъж се завърна към великодушното разпределяне на псевдонаучни и голословни медицински препоръки, като от Националната здравна работа във Англия не пропуснаха да реагират сериозно на тях, написа.

Медицинският шеф на Националната здравна работа прикани актрисата и основателката на уелнес марката Goop да спре да популяризира дезинформация, откакто тя предлага " интуитивно недояждане ", инфрачервени сауни и билкови коктейли като лекуване за дълготрайните резултати от COVID-19.

" Трябва да гледаме съществено на дълготрайните резултати от COVID-19 и да прилагаме сериозна просвета ", споделя проф. Стивън Поуис пред, като добавя, че " някои от решенията, които Полтроу предлага, несъмнено не са решенията, които бихме предложили в Национална работа по опазване на здравето. "

Проф. Поуис също по този начин прикани инфлуенсърите в обществените мрежи да се държат съществено и отговорно във връзка с информацията за COVID-19, която популяризират - в това число тайни теории и антиваксърство.

" Подобно на вируса, дезинформацията минава през границите, тя мутира и еволюира ", споделя той. " Така че мисля, че YouTube и другите обществени мрежи имат действителна отговорност и опция тук. "

Предупреждението на Националната здравна работа във Англия последва обява, която Полтроу показа в уеб страницата на Goop предходната седмица, в който тя споделя, че по-рано е преболедувала COVID-19 и от този момент страда от " дълготрайна отмалялост и замъгляване на съзнанието ".

Полтроу споделя, че по-късно се обърнала към " практикуващ функционална медицина ", който й предложил " интуитивно недояждане ", което включва кетогенна и растителна диета без захар или алкохол и недояждане до 11 часа преди обед всеки ден.

Вижте каква диета предлага Гуинет Полтроу в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР