Група британски летовници бяха приветствани като герои“, след като се

...
Група британски летовници бяха приветствани като герои“, след като се
Коментари Харесай

Британско семейство на почивка, приветствано като „герои“ за спасяването на давещи се пътници от круиз в Сейнт Лусия

Група английски летовници бяха приветствани като „ герои “, откакто се втурнаха в морето, с цел да оказват помощ за спасяването на три дами, които се давеха в Сейнт Лусия.

Мат Хамънд сподели към 13:30 часа в понеделник, че той, брачната половинка му, двете им деца, снаха му и нейният сътрудник са видели три дами да им махат от вълните на Родни Бей плаж в Сейнт Лусия. Мат, за който се смяташе, че е при започване на 50-те си години, сподели, че дамите са били на към 25 метра от брега и - от мястото, където той стоеше - той можеше да види, че са в неволя.

„ Веднага изтичах в морето, доплувах до тях дружно със снаха ми “, сподели той пред St Lucia Times. „ Една от дамите се задушаваше и поглъщаше доста вода. “

Той сподели, че той и снаха му, която е пожарникар и кара коли за спешна помощ, са хванали дамата и са я издърпали до брега, където снаха му и брачната половинка му оказаха първа помощ.

Хамънд сподели, че една от дамите, която е французойка, е срещнала усложнения и е имала вода в белите дробове. Тя също пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР