Гримьор предупреждава, че може неволно да добавите ужасяващи десет години

...
Гримьор предупреждава, че може неволно да добавите ужасяващи десет години
Коментари Харесай

„Аз съм гримьор и често срещаната грешка със сенките за очи добавя 10 години към лицето ви“

Гримьор предизвестява, че може несъзнателно да добавите ужасяващи 10 години към външния си тип единствено като употребявате неверни артикули.

Повечето хора, които го употребяват, ще се съгласят, че гримът им оказва помощ да се усещат и наподобяват по-добре. Може да усъвършенства вашата естествена хубост, да изравни тена на кожата и да подчертае чертите ви, повишавайки увереността и самочувствието.

Независимо дали става въпрос за леко поръсване с пудра и емайл за устни, с цел да отидете до локалния магазин, или цялостно блестящо лице за вечер на открито в града, гримът се употребява за възстановяване на външния ни тип - най-малко би трябвало.

Един специалист по хубост предизвести, че има постоянно срещани неточности, които хората вършат, когато става въпрос за използване на артикули, които могат да прибавят десетилетие към външния им тип - несъмнено не мечтаният резултат.

Гримьорът Уейн Гос споделя, че макар че хората считат, че забавят резултата от времето, което гримира лицето си, доста от тях са отговорни за всичко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР