Гренада – райският остров в Карибско море, въвежда редица ограничения

...
Гренада – райският остров в Карибско море, въвежда редица ограничения
Коментари Харесай

Гренада не приема чуждестранни туристи

Гренада – райският остров в Карибско море, вкарва редица ограничавания поради възходящия брой на заболелите от ковид, заяви уеб сайтът „ Travel and Leisure “.
До средата на декември Грената беше измежду страните с минимален броя инфектирани с COVID-19 – там бяха регистрирани едвам 45 случая на ковид и нито един смъртен случай в резултат на заболяванеот.
 В Атлантическия океан набира скорост нова тропическа стихия Мария В Атлантическия океан набира скорост нова тропическа стихия " Мария "
Метеоролозите са забелязали образуването на нова тропическа стихия в Карибския басейн, която са нарекли „ Мария “, съобщи Интер...
Тази седмица в ковид беше открит по едно и също време у 26 чиновници на един от хотелите в острова, заяви здравното министерство на страната.
Експертите допускат, че в скоро време броят на инфектираните ще нарасне, защото половината от случаите са на хора, които са живели в едно жилище с други чиновници на хотела.
Правителството подхваща превантивни ограничения и предлага отдалечена работа за чиновниците на тези предприятия, където това е допустимо.
Ще бъде лимитирано придвижването на градския превоз, който ще приключва работа в 22:00 часа.
 Поредна страна реши да не признава Косово Поредна страна реши да не признава Косово
Гренада стана деветата страна, която отдръпна признаването на Косово, оповестяват сръбски медии съгласно БГНЕС. По този метод карибската с...
може да продължат да работят, само че само продавайки храна за у дома. Събирания с присъединяване на повече от 10 индивида е неразрешено.
Идващите от чужбина на острова ще би трябвало да показват здравна информация за негативен тест за ковид. Преустановен е приемът на туристи, а към този момент пристигналите ще могат да останат там до края на плануваното връщане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР