Грандиозни събития в световен мащаб ни чакат в събота, 20

...
Грандиозни събития в световен мащаб ни чакат в събота, 20
Коментари Харесай

Астролог: Утре е денят Х

Грандиозни събития в международен мащаб ни чакат в събота, 20 април, счита ексцентричният астропсихолог Кирил Груев. Той от месеци предизвестява, че на тази дата предстоят извънредно значими събития, които ще са решаващи за човечеството. 

Своите прогнози и астро съждения Кирил Греув разгласява във фейсбук. Предлагаме ви да прочетете без редакторска интервенция какво е написал този път астрологът: 

Утре, 20 април 2024г., е денят " Х ", за който съм писал преди много месеци... Денят, кондензиран с най-вече заплаха за бъдещето!

Няма и две седмици след огромното Слънчево затъмнение над Америка и тя ще гласоподава огромна военна помощ за три района, подкрепяйки неофашизма там - Украйна, Израел и териториите към Тайван! Разбирайте, това са пари за следващите офанзиви на ултраглобализма, против Русия, Иран, Китай - ядрото на " БРИКС "!

Предричам популярен провал на тоталитаризма на глобалисти и ултраглобалисти.... който ще стартира от на следващия ден - натам - за едно по-светло бъдеще!

Разбира се, първо ще има сериозна рецесия - най-много на Запад.... въпреки те да желаят да пренесат проблемите си на Изток...

ТОВА Е ЗАСЕГА - УМИРОТВОРЯВАЙТЕ, доколкото можете, жежката атмосфера. 
===
По-долу в илюстрацията е астрокартата, която аз назовавам " дамоклев меч ", или още по-правилно за момента е - " Копието на Съдбата "..... което още веднъж ориентирано против ХРИСТИЯНСТВОТО, този път ще се забие надълбоко в сърцето на Звяра!



 
 
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР