Главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров представи новия

...
Главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров представи новия
Коментари Харесай

Ал. Джартов от Радомир е новият шеф на  ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“


Главният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров показа новия шеф на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.
Със Заповед на министъра на вътрешните работи актуалният заместник-директор на ГДПБЗН и шеф на Дирекция „ Държавен надзор и превантивна активност “ ст. комисарАлександър Джартовпоема управлението на структурата.

Заповедта е за краткотрайно преназначаване на служба за период до една година.

„ Гл. комисар Николай Николов построи една работеща и ползваща се с висок престиж конструкция. Той уточни и кандидатурата на новия началник с причините, чест. комисар Джартов познава добре работата на Главната дирекция, има визия за нейното развиване и надграждане и се употребява с добър интернационален престиж, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Той изрази убеждението, че чиновниците на Главната дирекция ще поддържат новия началник, с цел да продължи модернизацията на службата и да се запази построеният й висок публичен престиж.

Ст. комисар Александър Джартов благодари за оказаното му доверие и акцентира, че ще продължи досегашната политика, осъществена в ГДПБЗН. Той очертаосновните цели, които ще залегнат в неговата работа – създаване на ефикасна система за ръководство на риска от бедствия в България, реализиране на резистентност и цифровизация в работата на Главната дирекция, осъществяване на огромните планове, финансирани по Оперативни стратегии. Ст. комисар Джартов прикани сътрудниците си да работят в екип, да бъдат инициативни и да съблюдават етичните правила.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР