Германският министър на вътрешните работи Нанси Фезер каза, че увеличеният

...
Германският министър на вътрешните работи Нанси Фезер каза, че увеличеният
Коментари Харесай

Германският вътрешен министър: Владимир Путин атакува нашата демокрация

Германският министър на вътрешните работи Нанси Фезер сподели, че увеличеният брой разкрити случаи на шпионаж се дължи на обстоятелството, че " равнището на опасност е високо “, заради което разследващите служби са подхванали спомагателни защитни ограничения, съобщи ДПА.

Германската работа за вътрешно разузнаване, публично известна като Федерална работа за отбрана на конституцията, съществено е засилила ограниченията си за битка с шпионажа, съобщи Фезер.

Тя бе помолена да даде коментар за претендентите за европейските избори на крайнодясната партия „ Алтернатива за Германия “ (АзГ) Максимилиан Кра и Петер Бистрон, които са упрекнати във връзки с съветски дезинформационни акции. " Службите за сигурност разкриха, че връзката на АзГ с Русия се простира чак до нашия парламент ", сподели Фезер.

" Точно към това се стреми съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975. Той желае да нападна нашата народна власт и се нуждае от сили, които може да употребява, с цел да го направи ", изясни немският министър.

Кра е подложен на критика и за прокитайските си позиции, откакто един от чиновниците му бе задържан по съмнение в шпионаж в интерес на Китай, напомни ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР