Георги Главчев е подведен за болницата. От една страна -

...
Георги Главчев е подведен за болницата. От една страна -
Коментари Харесай

Киряков: Партиите трябва да обяснят ясно на избирателите с кого биха влезли в коалиция и защо

" Георги Главчев е измамен за болничното заведение. От една страна - да подпише, а по-късно, поради политически напън, да се откаже от решението ". Това съобщи политологът Георги Киряков пред Нова нюз.

" След като има дефицит за болнични кревати за деца, за какво да не се допусне да се обезпечи частна здравна помощ? ", попита Киряков.

" Тази акция е продължение от акцията за предходните предварителни избори. За девет месеца имаме интервал на безвремие. Сега слушам същите хора и няма особени разлики в тезите на партиите. Виждаме, че рецесията, макар сглобката, не е преодоляна. В предходния парламент ПП-ДБ взеха решение да включат Движение за права и свободи в сглобката. В новия парламент евентуално ще има нова настройка, според от изборната интензивност. Следващата сглобка би трябвало да подпише документ, съдружно съглашение, в което да се посочат ясно целите. В предизборната акция обединенията ясно би трябвало да обяснят на гласоподавателите си с кого няма да се коалират или за какво ще бъдат с този или с оня ", разяснява политологът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР