Георги Андонов е дългогодишен правоспособен билкар и член на Съюза

...
Георги Андонов е дългогодишен правоспособен билкар и член на Съюза
Коментари Харесай

Билкар създаде мехлем с отличен ефект при шипове и болки в ставите

Георги Андонов е дълготраен дееспособен билкар и член на Съюза на билкарите в България. С какви недоволства се обръщат най-често хората към лечителя и всичко особено за ролята на националната медицина в лекуването на доста болести вижте в изявлението с него.

– Г-н Андонов, да стартираме с въпроса с какви недоволства се обръщат най-често към вас хората и с кои болести се справяте най-успешно?

– Нека на първо време да кажа, че не аз церя, а националната медицина. Това, което съм научил от националната медицина, го ползвам на процедура. Освен това съумях да основа някои нови средства, които оказват помощ за заболявания, мъчно лечими даже от обичайна медицина.

Например неплодородие при дамата, ревматоиден артрит, псориазис. Това ме радва. Аз от дребен чета доста литература по тематиката национална медицина, само че един билкар, който почита себе си, не би трябвало да разчита единствено на това, което е прочел в дадени книги. Той би трябвало да твори, да основава, с цел да бъде потребен на себе си и на хората. Аз употребявам и тибетска медицина. И когато съчетая нашата и тибетската медицина, се получава нещо положително, което да служи на хората.

Относно псориазиса, държа хората да знаят, че няма по какъв начин да се излекува на 100% това заболяване. Но настоявам, че 50-60% се лекуват изцяло, при останалите се поддържа положително положение. Псориазисът се лекува освен външно.

Според тибетската национална медицина до това положение водят стрес, неправилна функционалност на черен дроб, корем, далак и бъбреци. Ние подготвяме билкова примес, която се пие вътрешно и надлежно се маже и външно, с цел да се получи доста добър резултат. Има разнообразни прояви на това заболяване – той бива малък, има псориазис със сърбеж, а някои заболели получават рани и те би трябвало да се лекуват. Искам да отбележа, че това заболяване се лекува доста комплицирано, по тази причина индивидът би трябвало да прояви огромна непримиримост и самообладание. Всъщност това касае всички болести.

– Опитвате ли се да овладявате високо кръвно налягане и сърдечни болести?

– В лабораторията на Съюза на билкарите имаме доста положителни лаборанти, с които работя успешно в последно време. Имаме редица средства срещу високо кръвно налягане. Предлагаме етерични масла главно – това е едно флаконче от 25 мл, има разнообразни типове, леко сгъстена консистенция. Две капки от подобаващото етерично масло или етерично-маслена примес се втриват в слепоочието и над веждите.

След 10 минути човек се успокоява

и кръвното налягане спада.

Такива етерични масла предлагаме и при мигрена, и при всякакво главоболие. На доста хора с разнообразни специалности – учители, публицисти, лекари, при главоболие им оказва помощ етерично масло от босилек, лавандула, евкалипт, маточина, розмарин. Веднъж на ден тъничък пласт от етерично-маслената примес се втрива в слепоочието и над веждите и главоболието изчезва след 10 минути. Това е мощно настоящо средство, тъй като, както и при розовото масло, по този начин и от въпросните билки един литър може да се създаде от 2 тона и половина зелена маса. Затова 1-2 капки са изцяло задоволителни.

Имаме и билкова примес с успокояващо деяние за кръвно налягане, т.е., вършат се чайчета отново от тези лечебни билки – пие се заран и вечер, като могат да се подсладят с мед и да се добави лимон.

– Г-н Андонов, помагате дейно при неплодородие при дамата. Споделете по какъв начин?

– В доста случаи лекуваме успешно неплодородие при дамата. Аз да вземем за пример към този момент към оказал помощ на 7 фамилии да станат родители и това доста ме радва. Навремето нашите баби за неплодородие са употребявали билката клинавиче. Сега ние го прибавяме в билкова примес от още 7-8 билки. Приема се вътрешно. А външно прилагаме

етерични масла от салвия-скларея,

босилек, риган, чаено дърво главно при туморни формирания, възли, кисти и така нататък в региона на яйчниците. Две-три, до 10 капки се втриват в региона на яйчниците един път на ден. По този метод са лекували неплодородие при дамата, провокирано от задръстване на яйцепроводите (тръбите), от инфектиране на яйчниците, от бяло течение и така нататък Ефектът е доста успешен.

С нашите смеси да вземем за пример почистваме запушени яйцепроводи от прекарана туберкулоза на яйчниците или по други аргументи запушени тръби. Освен това се пие календулин, който има свойството да прочиства вътрешно. И не на последно място, имаме една стимулираща основа с женшен, която се употребява при психическа изтощеност, бодърствуване, полова уязвимост, затлъстяване, невроза и ред други фактори, които също предизвикат неплодородие.

– Не можем да обхванем всички заболявания, само че посочете какви други билкови смеси и мехлеми оферирате и при какви болести?

– В последно време подготвяме мехлеми с изключение на за мъчно зарастващи гнойни гангренни рани, по този начин и за екземи и кървящи мъчителни хемороиди. Тези мехлеми са доста ефикасни при хемороидите.

А за косопад предлагаме отново етерични масла. Преди това се прави една разтривка с билки, с цел да се спре косопадът, след което към този момент 3 пъти седмично пациентът се маже с тези етерични масла. Косата се възвръща до 60%. С етерични масла лекуваме и синузит. Пак с намазване в слепоочието и над веждите. Много успешно лекуваме ставни болки, както и разширени вени, в това число и при млади дами след раждане. Вярвайте, до 2-3 месеца всичко се възвръща.

След дълги години работа съумях да основа лечебно мазило, което оказва добър резултат при шипове, болки в кръста, в раменната област, в коленете, при отоци. То съдържа конопено масло, календулин, зехтин, скотски мазнини, специфична смес и други съставки.

Имам доста поръчки за този мас, главно от хора, които преди време не са работили тежък физически труд и в този момент на напреднала възраст им се видя малко мъчно. Всички, които са го употребили, са във екстаз. Аз също го употребявам, като усетя някакъв дискомфорт. Повярвайте, прелестно средство!

Не бива да се отчайваме, а да търсим лек за всеки проблем. Хората в по-напреднала и напреднала възраст да не се усещат непълноценни, да не униват, да си живеят живота колкото може по-спокойно.

Яна БОЯДЖИЕВА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР