Гай Шон и The Dialogue се срещнаха със Сурендър Мохан,

...
Гай Шон и The Dialogue се срещнаха със Сурендър Мохан,
Коментари Харесай

Главен готвач Сурендър Мохан, споделящ наследството на Индия чрез кухня от висок клас

Гай Шон и The Dialogue се срещнаха със Сурендър Мохан, основен готвач в заведения за хранене Jamavar, с цел да обсъдят пристрастеността му към готвенето, от детството му в Индия, до интернационалното самопризнание със звезда на Guide Michelin.

В този епизод на Диалогът основният готвач Сурендър Мохан разкрива на Гай Шон, че достигането на интернационално самопризнание не постоянно е било елементарно. Бил е дете, когато се влюбва в готвенето. Роден и израснал в Амритсар, прочут като кулинарната столица на Индия, той е въодушевен от майка си, която подготвя храна за фамилията всеки ден.

Като експерт, кариерата му в действителност потегля през 2001 година, когато се причислява към The Leela Palace Bangalore за откриването на първия ресторант Jamavar. Оттогава името му е синоним на Джамавар. След като отвори няколко ресторанта в цяла Индия, Jamavar се насочи към световна агресия в Лондон през 2018 година и Доха през 2021 година Изпълнителният готвач Сурендър изигра дейна роля в сполучливото развиване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР