Гатьо от Игри на волята“ издаде тайни за живота си,

...
Гатьо от Игри на волята“ издаде тайни за живота си,
Коментари Харесай

Гатьо от „Игри на волята“: В Кабул получават инфаркт като чуят за мен!

Гатьо от „ Игри на волята “ издаде секрети за живота си, създавайки персонален профил в платформата тик-ток. Впечатление прави самочувствието, което има той за себе си. В един от стусите си Гатьо споделя, че в Афганистан не умират от патрони, а от инфаркти като чуят неговото име. Част от видеата са точно отпратка към двете военни задачи, в които е взел участие преди години – Кабул и Ирак.

 

Още закачливи статуси е споделил в профила си нашумелият от предаването пловдивчанин. Според тях Гатьо не върви на море, а морето отива при него. Подобен вид статус гласи, че когато си потегля от дискотека, вместо да заплаща - получава превод на пари.

 

Гатьо споделя и сантименталната част от същността си. Отделя особено внимание за брачната половинка, споделяйки общи фотоси. Определя слабото си място с двете си момчета, към които видно изпитва голяма обвързаност. Не крие и футболните си пристрастия като почитател на Ботев Пловдив.

 

Гатьо провокира възторг с държанието си в предаването. Първоначално стана причина за стотици пародийни мемета в обществените мрежи. С течение на предаването от ден на ден хора му стават почитатели с оглед откровеността, която показва в „ Игри на волята “.

Автор: тик-ток

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР