Гари Линекер казва, че се чувства длъжен да говори открито

...
Гари Линекер казва, че се чувства длъжен да говори открито
Коментари Харесай

Гари Линекер рискува да се скара с BBC, но настоява, че няма да спре да говори открито за кризата в Газа

Гари Линекер споделя, че се усеща задължен да приказва намерено за спора в Газа, тъй като това е „ най-лошото нещо “, което е виждал.

Водещият на „ Мачът на деня “ постоянно туитва за филантропичната рецесия в Газа, където израелските сили не престават офанзивата си макар апелите за преустановяване на огъня. Израелското държавно управление е подложено на засилен напън от интернационалната общественост да спре боевете, които прогониха хиляди цивилни и убиха повече от 34 900 души, откогато Хамас атакува Израел на 7 октомври.

Линекер се озова в центъра от огромен скандал предходната година, когато беше отхвърлен от BBC за нарушение на политиката им за безпристрастност, като разказа държавния законопроект за миграцията като „ оттатък ужасяващ “. 63-годишният някогашен британски нападател по-късно беше възобновен, откакто доста от сътрудниците му отхвърлиха да работят в символ на взаимност с него.

Би Би Си вкара нова по този начин наречена „ уговорка на Линекер “ през септември, която се опита да разубеди водещите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР