Футболистът Стойко Сакалиев за първи път написа личен пост в

...
Футболистът Стойко Сакалиев за първи път написа личен пост в
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев със зов за помощ: Дъщеря ми има рядък вид рак

Футболистът Стойко Сакалиев за първи път написа персонален пост в формалната си страница във Facebook. Той означи, че щерка му страда от доста необичаен тип рак - синовиален сарком , и се постанова да събере избрана сума за лекуването й.

" Преди месец претърпя тежка интервенция , отстраниха и бъбрека и в този момент следва лекуване, химиотерапия. Сумата, която беше оповестена от болничното заведение е ориентировъчна и е към 70 000 евро! ", означи Стойко Сакалиев. 

В своя пост футболистът акцентира, че всички събрани средства ще бъдат употребявани единствено и само за лекуването да детето му.

" Всеки един лев е предопределен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лекуването!!! Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към различен нуждаещ се и незабавно ще уведомя всички, с цел да набирането на средства да бъде прекратено!!! Който има опция и предпочитание, може също да помогне! ", написа още футболистът.

В своя пост той ползва и банкова сметка , където всеки, който има предпочитание и опция, би могъл да преведе избрана сума.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР