Френската звезда Лукас Ернандес ще пропусне Евро 2024, след като

...
Френската звезда Лукас Ернандес ще пропусне Евро 2024, след като
Коментари Харесай

Звездата на Франция страда от контузия, след като видя, че Световното първенство в Катар приключи след 13 минути

Френската звезда Лукас Ернандес ще пропусне Евро 2024, откакто скъса предната си кръстна връзка по време на провалянето на Пари Сен Жермен с 1:0 от Борусия Дортмунд.

28-годишният състезател контузи лявото си коляно при надграждането, до момента в който Никлас Фулкръг означи единствения гол на Сигнал Идуна Парк в сряда. След като му беше оказана помощ, Ернандес стана и продължи да играе, само че беше заставен да бъде изваден малко по-късно, а Лукас Бералдо влезе на негово място.

Ернандес мина скенер в четвъртък, който сподели, че е наранил ACL и ще бъде опериран през идващите дни, поставяйки завършек на очакванията му да взе участие за Франция на Евро. Бившият бранител на Байерн Мюнхен ще отсъства сред шест и седем месеца, само че може да се завърне преди края на годината.

„ Ядрено-магнитен резонанс, осъществен през днешния ден, удостовери диагнозата, сложена от лекарите на клуба в сряда вечерта. Играчът ще бъде опериран през идващите няколко дни. Ще последва спомагателна актуализация “, споделиха от ПСЖ....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР