ФОРТ УЪРТ, ТЕКСАС (AP) — Фотографът Мат Отеро работи в

...
ФОРТ УЪРТ, ТЕКСАС (AP) — Фотографът Мат Отеро работи в
Коментари Харесай

Фотограф на AP обяснява как е уловил момента на пълното затъмнение

ФОРТ УЪРТ, ТЕКСАС (AP) — Фотографът Мат Отеро работи в AP в бюрото на Далас от близо 30 години. През това време той снима пръстеновидно и отчасти слънчево затъмнение, тъй че беше квалифициран за предизвикването да направи фотография на единственото цялостно слънчево затъмнение в този мащаб, което евентуално ще снима в кариерата си (следващото затъмнение от бряг до бряг в Съединени американски щати се чака след 21 години). Ето какво сподели той за основаването на това неизмеримо изображение.

Защо тази фотография

Моята работа е да сътворявам и приготвям привличащи окото изображения, които ще привлекат фена, комуникирайки от моя обектив към техните очи и мозък. Това е част от магията на AP – нашата работа прави в действителност голямо пътешестване всеки ден, от полето до феновете по целия свят.

С милиони, които се интересуват от такова историческо и необятно фотографирано събитие като това затъмнение, аз знаех, че всичко, което основа, ще би трябвало да притегли вниманието неотложно и да бъде изпратено допустимо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР