Флавио Коболи е новото попълнение в екипа на On. Швейцарският

...
Флавио Коболи е новото попълнение в екипа на On. Швейцарският
Коментари Харесай

Новото лице в екипа на On: Компанията на Федерер ще облича топ италиански талант

Флавио Коболи е новото попълнение в екипа на On. Швейцарският производител  на маратонки " On Holdings " е едно от главните бизнес инициативи все още за Маестрото, който е измежду основните вложители в компанията. Акциите на марката непрестанно порастват и към през днешния ден една от тях върви на стойност от над 36 $, а швейцарците са отчели продажби на стойност от 560 милиона $ през последното тримесечие, което е скок с 29 % по отношение на данните от предходната година по това време.

Засега вложителите са на мнение, че компанията ще продължи своя напредък със също толкоз бързи темпове, като " On " бързо закупи известност в Европа и Северна Америка, а това се дължи на силното ѝ позициониране в възходящата мрежа от сътрудници за търговия на едро и профилирани магазини в тези два континента. Сега тя задълбочава наличието си в света на тениса и тренировките, пробвайки се да завземе повече пазарен дял от по-големи съперници като Adidas и Nike.

Любопитното е, че марката към този момент се стреми да се насочва към младите гении в тениса, а не към огромните звезди, имайки поради, че към този момент работи с Жоао Фонсека, Бен Шелтън и Ига Швьонтек, която е микс сред младост и големи триумфи. След като компанията към този момент си беше осигурила представители на Южна Америка, Северна Америка и Централна Европа, то не е изненада, че швейцарците се обърнаха към тенисист от Западна Европа, въпреки че привидно Лоренцо Музети и Лука Нарди наподобяват по-перспективните разновидности от Коболи, в случай че приказваме за новите очаквания на италианския тенис.

Все отново не трябва да омаловажаме триумфите на 22-годишния тенисист, който е измежду най-прогресиращите тенисисти в Тура и може да се похвали със скок от 47 позиции в международната класация от края на предишния сезон насам, като все още заема 57-о място в международната класация и през тази година доближи до третия кръг на Аустрелиън Оупън, тръгвайки от квалификациите.

Roger Federer’s ‘On’ signs Flavio Cobolli.

Interesting.
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР