ФК Пирин съобщава, че полузащитникът Светослав Дяков ще изпълнява функциите

...
ФК Пирин съобщава, че полузащитникът Светослав Дяков ще изпълнява функциите
Коментари Харесай

Светослав Дяков стана технически директор в „Пирин“

ФК Пирин оповестява, че полузащитникът Светослав Дяков ще извършва функционалностите на механически шеф на клуба.

Бившият капитан на националния тим на България одобри поканата на управлението и до края на сегашния сезон ще съвместява ролята си на водач на отбора в средата на терена с тази на новата си позиция като механически шеф.

Дяков ще работи в синхрон със спортния шеф Петър Михтарски и старши треньора Радослав Митревски и ще бъде връзката сред футболистите и клубното управление.

„ Ще стартира с това, че аз от много време съм взел решение, което моето семейство и околните ми знаят, а точно, че това е последната ми година като професионален футболист. Затова одобрих предлагането на управлението до края на контракта ми да оказвам помощ и като механически шеф. След това в случай че и двете страни са задоволени от изискванията и работата, която за мен ще бъде нещо ново, ще продължим дружно.

Отговорността, която поемам е огромна, само че не се тормозя от предизвикването! Ще се опитам да бъда в помощ на футболистите, треньорите и управлението. Без значение какъв брой време ще съм, ще работя правилно, старателно и по отношение на правилата ми, както несъмнено и за интереса на Пирин “ съобщи Светослав Дяков пред www.fcpirin.com

ФК Пирин благодари на Съни Дяков и му пожелава триумф както на терена, по този начин и отвън него!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР