Финалът на GFSN Cup в събота се рекламира като забележителен

...
Финалът на GFSN Cup в събота се рекламира като забележителен
Коментари Харесай

ЛГБТ+ футболистите предоставиха „наистина специален“ момент, тъй като стадионът на EFL е домакин на финала за националната купа

Финалът на GFSN Cup в събота се популяризира като незабравим миг за ЛГБТ+ футболистите.

Вилидж Манчестър се изправя против Чарлтън Инвикта в показно събитие, което ще се организира на място на EFL за първи път. Прентън Парк на Транмиър Роувърс ще бъде мястото на финала на влиятелното съревнование, в което 21 ЛГБТ+ тима от Обединеното кралство и Ирландия се сблъскват в нокаут шампионат в жанр ФА Къп.

Манчестър търси завоюват рекордно дълга пета купа на GFSN и трета за четири години. Въпреки тази славна история, клубът избра да подходи към Купата по друг метод този сезон под управлението на новия управител Деуи Евънс.

С шест тима и повече от 150 играчи, Village е най-големият ЛГБТ+ тим в Обединеното кралство. И Евънс имаше предпочитание да притегли играчи от целия клуб в своя тим за тазгодишната купа.

Говорейки извънредно пред Mirror Football, той сподели: „ Отпаднахме при започване на предходната година, тъй че да вземем тим от хора от нашите шест тима на тънък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР