Фейсбук 42-годишната певица Десислава стана студентка. Напоследък започвам да се чудя

...
Фейсбук
42-годишната певица Десислава стана студентка. Напоследък започвам да се чудя
Коментари Харесай

Десислава: Не съм си представяла, че ще стана енергетик

 Фейсбук 42-годишната певица Десислава стана студентка. " Напоследък стартирам да се чудя какво друго бих могла да работя. "  С тези думи тя изрече разочарованието си от следващото затваряне.

Пред певицата с благ глас показа, че не е сигурна какво ще бъде бъдещето й. 

" Аз от 16-годишна си изкарвам хляба с музика и не знам какво друго ще мога да върша. Не си представям, че това с пеенето може да завърши ", показа терзанията си Деси.

Макар да има дълъг трудов стаж зад тила си, тя признава, че в никакъв случай не е подхващала никакъв различен поминък. Тя приключва колеж по енергетика в Гълъбово, където се дипломира с отличие. С всички изпити и чертежи се е справяла доста добре. Признава, че не си показва да се занимава с енергетика. " Това, което съм учила, може да се ползва единствено в някоя Топлоелектрическа централа.

" Оператор на термични и водоенергетични машини и уреди " ми е специалността. Не съм си представяла, че ще стана енергетик. Още до момента в който учех тази компетентност, пътят ми към този момент беше начертан в друга посока.

Тогава започнах да се занимавам с музика. Избрах техникума, тъй като това просто беше най-хубавото в града, в който живеех. Преместих се след края на първи период в девети клас от гимназията в техникума. Още тогава съм си мислела, че е значимо да ми даде някаква компетентност това, което изучавам, и тя вероятно да ме насочи къде да се развъртвам. Не знаех, че ще стана певица, само че пък съм разсъждавала с ясна визия да избера най-хубавото за себе си. ", напомня решенията си Десислава.

На въпроса дали в действителност обмисля съществена смяна в професионален проект, певицата дава отговор:  " Да, минават ми такива мисли. Притеснявам се! Чета и чувам отзиви на разнообразни по-отворени и осъзнати хора и някои от тях споделят, че всичко това може да продължи 3-4 години. Явно би трябвало да се научим да живеем по този метод. Икономически и финансово хората няма да са добре, а нашата работа е обвързвана с това. Когато имаш самун и платени сметки, чак тогава можеш да си мислиш за развлечение. В тази верига ние сме на последно място. "

Пред " България през днешния ден " Десислава разкри, че тази година й следва да се дипломира. Тя учи стопанска система на туризма във Висшето учебно заведение по агробизнес в Пловдив. Определя избора си като съзнателен и целеустремен.

  " С цел записах това, въобразявам си, че на по-късен стадий от живота си бих се насочила към хотелиерския бизнес. Смятам, че пеенето в клубове ще бъде до време. Не си представям, че на 55-годишна възраст ще пея. С тази концепция записах стопанска система на туризма. Искам, в случай че стартира да се занимавам с това, да имам основа и знания. За момента не съм мислила, само че това може би е план във времето. Тепърва ще видя какви ще бъдат последствията и какво ще се случи след тази пандемия. ", споделя Десислава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР