Феновете на звездата от Strictly Come Dancing Тес Дейли бяха

...
Феновете на звездата от Strictly Come Dancing Тес Дейли бяха
Коментари Харесай

Тес Дейли от Strictly, заснета на дива вечер с изненадваща „момичешка банда“ от огромни звезди

Феновете на звездата от Strictly Come Dancing Тес Дейли бяха във екстаз от „ силата на гения “, откакто тя показа фотография на своя „ момичешка банда'.

Водещата на танцовото съревнование на BBC отиде на страницата си в Instagram, с цел да показа бърз взор от нощното си излизане с хора като звездата от Тед Ласо Хана Уодингам, певицата Никол Шерцингер и Уест Енд Маз Мъри. Огромните звезди честваха Rosewood Hotels с хотелиера Майкъл Бонсор в Koko Camden.

Надписвайки прелестните селфита, 55-годишният водещ сподели: „ Бандата девойки [сърце емоджи] благодаря ти @michaelbonsor за най-прекрасната вечер. “ Всички дами изглеждаха блестящи, облечени в черно, а Тес носеше мини рокля с пайети и огромна чанта Gucci. Тя оформи косата си на вълнисти кичури и носеше обикновен, само че вълнуващ грим.

Никол изглеждаше изискан в копринена рокля и окосмен шал, до момента в който Хана беше облечена в деколтирана мини рокля и блейзър. Звездата от Уест Енд Маз зашемети в горна част с надълбоко изрязване и съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР