Феновете на американското музикално шоу – Гласът на Америка“ (The

...
Феновете на американското музикално шоу – Гласът на Америка“ (The
Коментари Харесай

Родената в България Дестини извисява глас в The Voice

Феновете на американското музикално шоу – „ Гласът на Америка “ (The Voice) тръпнат в очакване. То стартира довечера по NBC - в 20.00 часа локално време или в 03.00 часа през нощта.

За първи път в него ще взе участие и българка. Тя се споделя – Дестини Паркър и е първата българка, призната с цялостна стипендия в Бъркли – в учебното заведение, считано за едно от най-хубавите в областта на музикалното обучение. Кандидатите за Бъркли са били 6000, признати са били 1500, като от тях единствено 80 са с цялостна стипендия.

Днес Дестини ще се изправи пред звездните музикални треньори - Блейк Шелтън, Гуен Стефани, Джон Леджънд и Камила Кабело. Нейни изяви са били чути от майката на Бионсе, която останала прелестно очарована.

Дестини е родена в болничното заведение „ Шейново “ в София. Майка й е българката - Мариане, а татко й е американски боен.

Тя напуща България, когато е единствено на годинка и не знае доста добре български, само че постоянно се прибира в родината си за ваканцията. Майстор е на мусаката, баницата и таратора. Познава Витоша и Банска, където обикаля с приятелите си.

Този сезон на The Voice ще е по-различен от досегашните, защото ще е единствен за цялата година.

От NBC прецизират, че този сезон в по този начин наречените нокаути или елиминации треньорите ще избират по трима реализатори, а не, както до момента по двама. От тях те ще посочат единствено един, който ще продължи напред.

Друга разлика спрямо предходните сезони е, че треньорите сами ще образоват питомците си и няма да разчитат на непознати препоръки. От друга страна всеки треньор ще има шанса да „ открадне “ играч, който е отстранен от различен тим.

Този 22-ри сезон на „ Гласът на Америка “ (The Voice) ще продължи 13 седмици. Ще се излъчва в понеделник и във вторник.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР