Федералното изискване за носене на маски за лице в самолети

...
Федералното изискване за носене на маски за лице в самолети
Коментари Харесай

Ще паднат ли маските в обществения транспорт в САЩ?

Федералното условие за носене на маски за лице в самолети и публичен превоз ще изтече идната седмица, а ръководителите на самолетните компании и републиканските законодатели приканват администрацията на Байдън да не удължава мярката.

Съдбата на правилото беше разисквана в Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати.

„ Това е решение, което шефът на CDC доктор (Рошел) Валенски ще вземе “, сподели в понеделник съветникът на Белия дом по въпросите на коронавирусната политика.

Администрацията на Байдън отсрочи с още един месец действието на заповедта, тъй че чиновниците на публичното здраве да имат време да разработят различни способи за ограничение предаването на ковид.

Заповедта за носене на маски е най-видимият излишък от държавните ограничавания за управление на пандемията. Увеличаването броя на произшествия в самолетите провокира нови разногласия за носенето на маски.

Критиците на мярката се възползваха от обстоятелството, че щатите анулираха условието за носене на маски в заведения за хранене, магазини и други закрити пространства, и все пак случаите са намалели доста.

Въпреки това растежът на случаите през последните седмици може да даде мотив на CDC да резервира правилото за носене на маски за по-дълго.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР