Европейският парламент одобри споразумение за двустранни отношения между Европейския съюз

...
Европейският парламент одобри споразумение за двустранни отношения между Европейския съюз
Коментари Харесай

ЕП одобри споразумението ЕС-Британия, Мишел и Лайн са доволни

Европейският парламент утвърди съглашение за двустранни връзки сред Европейския съюз и Англия , след Брекзит. Резултатите от гласуването, извършено предния ден, отдалечено, бяха оповестени в сряда от координатора на Екологичен потенциал за Брекзит Ги Верхофстат.

" Европейският парламент утвърди съглашение за търговия и съдействие сред Европейски Съюз и Обединеното кралство! Първата комерсиална договорка за основаване на бариери и унищожаване на свободите ? Неуспех и за двете страни, само че по-добре от нищо. Все още имам вяра, че един ден упорит млад политик още веднъж ще желае да вкара Британия в Европейски Съюз ", написа той в Twitter.

The approves the EU - UK trade & cooperation agreement!

The first trade deal in history to put up barriers & remove freedoms?

A failure for both sides, but better than nothing. I still believe one day an ambitious young politician will want
Според шефа на Екологичен потенциал Давид Сасоли 660 депутати са дали своят вот за съглашението , петима души са срещу, 32 се въздържаха.

Одобрението на съглашението от Екологичен потенциал незабавно е приветствано от ръководителите на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и Европейския съвет Шарл Мишел .

" Горещо поздравявам, че Европейският парламент гласоподава в поддръжка на съглашение за търговия и съдействие сред Европейски Съюз и Обединеното кралство. То бележи основата на мощно и тясно партньорство с Обединеното кралство . Добросъвестното използване е от значително значение ", написа фон дер Лайен Twitter.

I warmly welcome the vote in favour of the EU-UK Trade and Cooperation Agreement.

The TCA marks the foundation of a strong and close partnership with the UK. Faithful implementation is essential.
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen)
" Горещо поздравявам резултатите от гласуването от Европейския парламент на съглашение за търговия и съдействие. Това бележи значима стъпка напред в връзките сред Европейски Съюз и Обединеното кралство и отваря нова епоха . Европейски Съюз ще продължи да работи градивно с Обединеното кралство като значим другар и сътрудник ", сподели Мишел.
 Екологичен потенциал гласоподава комерсиалната договорка с Англия във вторник
Екологичен потенциал гласоподава комерсиалната договорка с Англия във вторник

Ако бъде утвърдена, дефинитивно се завърши процесът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР