Европейските вицешампионки по бадминтон на двойки жени от Саарбрюкен 2024

...
Европейските вицешампионки по бадминтон на двойки жени от Саарбрюкен 2024
Коментари Харесай

Сестри Стоеви целят излизане от груповата фаза на Олимпиадата

Европейските вицешампионки по бадминтон на двойки дами от Саарбрюкен 2024 Стефани Стоева и Габриела Стоева се надяват да излязат от груповата фаза на идните Олимпийски игри в Париж това лято.

Сестрите завоюваха квота за Олимпиадата на европейското състезание в Саарбрюкен, Германия.

" Аз съм доста удовлетворена. Това е една дребна победа. Извоювахме квота за Олимпийските игри, която ни е трета. Това е премного, поради тежката година. Много хора мислеха, че няма да извоювахме квота, тъй като предходната година бяхме на 15 00 точки зад всички ", съобщи Стефани Стоева.

" Беше доста тежка програмата за нас. Психически умората надви над всичко. Доволни сме от представянето ни, въпреки да сме малко разочаровани. Това е една дребна победа. Главната цел беше квотата. Щастливи сме, че още веднъж взехме квота за третата ни Олимпиада ", добави Габриела.

Състезателките по бадминтон целят излизане от груповата фаза на Олимпиадата.

" Целта ни е излизане от групите, както е било на всяка Олимпиада. Всички двойки са доста мощни и не чакаме елементарен чоп. Ще създадем добра подготовка ", добави Стефани.

" Ще починем малко преди подготовката ни за Олимпиадата. Имаме премного време, с цел да влезем в добра форма. Дано да имаме добър чоп ", надява се Габриела.

Можете да гледате цялото изявление във видеото .



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР