Европейските авиокомпании намалиха маршрутите си до Азия след пандемията, подчинявайки

...
Европейските авиокомпании намалиха маршрутите си до Азия след пандемията, подчинявайки
Коментари Харесай

Европейските авиокомпании съкратиха маршрутите си до Азия, тъй като превозвачите от Персийския залив предлагат по-евтини полети

Европейските самолетни компании понижиха маршрутите си до Азия след пандемията, подчинявайки се на мощната конкуренция от подкрепяните от страната превозвачи от Близкия изток, които убедиха пасажерите да летят посредством централни летища с по-евтини билети.

Миналата година самолетните компании са прелетели с 22 милиона места сред Европа и Азия, което е с 26 % по-малко от 2019 година и най-ниският брой от най-малко 14 години, с изключение на по време на пандемията от ковид, съгласно промишлеността снабдител на данни Cirium.

Пътуването сред Европа и Азия е усложнено от бавното наново отваряне на доста азиатски стопански системи след пандемията от ковид. На европейските самолетни компании също е неразрешено да летят над съветското въздушно пространство, което води до по-дълги пътувания до огромна част от Източна Азия.

Но шефовете на Lufthansa и Air France-KLM споделиха, че техните самолетни компании са понижили директните си полети до доста огромни азиатски стопански системи заради конкуренцията от страна на авиокомпаниит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР