Евродепутатът Петър Витанов е приет в Германската социалдемократическа партия. Той

...
Евродепутатът Петър Витанов е приет в Германската социалдемократическа партия. Той
Коментари Харесай

Петър Витанов стана член на Германската социалдемократическа партия

Евродепутатът Петър Витанов е признат в Германската социалдемократическа партия. Той заяви това пред Euronews, като това е станало в петък. Витанов е отпред на Делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал.

" Това ще продължи до момента в който се обясни статута ми в Българска социалистическа партия . Убеден съм, че ще се възвърне справедливостта и отново ще съм член на партията, на която преди мен са били членове моите предшественици ", разяснява Витанов и акцентира още веднъж, че, съгласно него,  е противоуставно и направено след груба имитация , която е документирана, и която ще бъде потвърдена в съда.

Той разяснява и резултата от последните парламентарни избори и разновидностите за коалиция, както и обвиняванията от страна на управлението на Българска социалистическа партия, че някой различен носи виновност за петото място.

" За страдание Българска социалистическа партия записа ново следващо дъно - 8,9 % , нови два мандата по-малко, нови райони без посланичество като Монтана, Шумен и Кюстендил, в които постоянно е имало наши депутати. Разби се на пух и прахуляк и мита за вълшебните свойства на хартиената бюлетина, които трябваше да изкарат спомагателни най-малко 150 000 наши гласоподаватели, по думите на председателката (Корнелия Нинова). Но изрично не одобрявам някой да сочи нас с пръст, тъй като ние алармирахме, предлагахме промени, имахме рецепта за възобновяване на Българска социалистическа партия ", разяснява още евродепутатът.
 Петър Витанов: Международният имидж на Българска социалистическа партия е оскърбен
Петър Витанов: Международният имидж на Българска социалистическа партия е оскърбен

Общите неща сред европейска, международна левица и Българска социалистическа партия стават все по-малко
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР