Евродепутатът Андрей Слабаков беше спипан от папараци, докато пиеше биричка

...
Евродепутатът Андрей Слабаков беше спипан от папараци, докато пиеше биричка
Коментари Харесай

Бос, в кварталната кръчма: Евродепутатът Андрей Слабаков гаврътна питие и... се качи в колата си! (СНИМКИ)

Евродепутатът Андрей Слабаков беше хванат от папараци, до момента в който пиеше биричка в скромно заведение, вид квартална механа. Режисьорът седеше на пластмасовото столче и бе даже с боси крайници, което удостоверява тезата, че заведението е дребна квартална " дупка ".

Това обаче е без значение, тъй като това, което превъзбуди папараците, бе фактът, че Слабаков пие бира. А след бирата, вместо да си тръгне пешком, или да се обади на такси, умерено се качи в автомобила си и го подкара. Не е нужно да обясняваме, че по закон това към този момент е неразрешено и даже една бира може да стане причина да ти лишават колата. И с право.

И тъй като Слабаков не си вдигаше телефона, въпросите към него бяха заложени на обичаната му брачна половинка Ернестина Шинова. Шинова реагира ненадейно като благодари на фотографите за будната съвест и съобщи, че по този начин би трябвало да се прави постоянно, когато има възможност някой да прави нещо неправилно.

Но тя изясни, че е уверена, че мъжът й е пил безалкохолна бира, тъй като от година и половина на близва алкохол. " Не съм била там, само че му имам вяра, тъй като той не пипа пиянство от доста време. Причината е, че има проблеми с жлъчката и лекарите му не разрешиха. Здравето е най-важното и той го пази, другояче ще се разправя с мен ", засмя се Ерна.

И отново увери, че Андрей няма да се качи в колата си, в случай че е пил алкохол.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР