Евакуираха 20 обитатели на социален дом в Твърдица заради пожар,

...
Евакуираха 20 обитатели на социален дом в Твърдица заради пожар,
Коментари Харесай

Евакуираха 20 обитатели на социален дом в Твърдица заради пожар

Евакуираха 20 жители на обществен дом в Твърдица поради пожар, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция в Сливен. Инцидентът е станал в Дома за обществени услуги на възрастни с умствени и психологични увреждания, намиращ се в индустриална зона на град Твърдица.
Пожарът е горящ към 20:00 часа на 5 декември в подпокривното пространство на постройката. Според специалистите повода за пожара е късо съединяване в електрозахранването на бойлер, задействала се е противопожарна известителна апаратура.
Произшествието е ликвидирано в 22 часа от екип на Районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " -Твърдица. Причинени са материални вреди на част от покрива.
Няма потърпевши, жителите са преместени в други пространства, до момента в който тече ремонтът, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на регионалната полиция Първолета Мандинска. Щетите не са огромни, през вчерашния ден от вкъщи са уведомили застрахователя, като се чака до няколко дни постройката да бъде ремонтирана.
БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР