Ерик тен Хаг беше казано, че не помага“ на Маркъс

...
Ерик тен Хаг беше казано, че не помага“ на Маркъс
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг каза, че „не помага“ на Маркъс Рашфорд в Манчестър Юнайтед като изобличително сравнение

Ерик загар Хаг беше казано, че „ не оказва помощ “ на Маркъс Рашфорд, до момента в който звездата на Манчестър Юнайтед се стреми да преоткрие най-хубавата си форма.

Нападателят се наслаждения на най-хубавия сезон в кариерата си през предишния мандат, счупвайки бариерата от 30 гола за първи път, до момента в който Юнайтед приключи трети и завоюва трофей. Тази година обаче, сходно на своя тим, Рашфорд се върна обратно и също получи рецензии за лудории отвън терена.

В дербито на Манчестър предходната неделя Рашфорд акцентира качествата си с удар от далечна отдалеченост, който удари в навън. барът. След това обаче въздействието му понижа и Джолеон Лескот съобщи, че слагането на нападател против Кайл Уокър не е идеално обмисляне и Тен Хаг би трябвало да подкрепи играта и увереността на Рашфорд.

Той сподели на TNT Sports: „ Трудно е да имаш непрекъснато равнище на убеденост, би трябвало да се представяш на непрекъснато равнище от самото начало, само че за мен увереността постоянно идва от работата, която вършиш надалеч от светлини. Освен това миг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР