Емрах Стораро се оказа психически нестабилен. Когато нагонът му го

...
Емрах Стораро се оказа психически нестабилен. Когато нагонът му го
Коментари Харесай

Пълен психар! Веси се страхува Емрах Стораро да не я насили в тъмното

Емрах Стораро се оказа душевен неустойчив. Когато нагонът му го подгони, той е податлив да не помни за всичко друго.

Така да вземем за пример в „ Денсинг старс “ си падна по учителката си по танци Веси, която няколко месеца трябваше да търпи половия му тормоз. След отпадането им от шоуто тя вдигнала прием вкъщи.

По време на предаването по-малкият наследник на Тони Стораро не спря да се натиска на учителката си по всякакъв метод. Дори я целуна в ефир, което вбеси Веси. По време на тренировки пък я обарвал, все едно пипа стриптийзьорка.

С края на танцувалното риалити обаче не приключил кошмарът на Веси. Тя към момента е подложена на полов тормоз. Младият артист не спирал да й звъни и написа в обществените мрежи, да й се изяснява в обич и какъв брой доста я желае за жена.

Емрах се държал като същински психар и твърдял, че „ не “ на него никоя не може да му споделя. Това напряко стреснало танцьорката, която искрено към този момент се страхувала Емрах да не я нападне вечер някъде и да я насили полово.

Малкият брат на Фики Стораро е цялостно „ петно “ като човек. Още като младеж той завидя на батко си, че е прочут и изиска от татко си да го направи и него подобен,.

Уви, и до през днешния ден Емрах не е огромната звезда, която се очакваше от него. Всичко това още повече комлексирало артиста.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР