Емили Йорданова е най-известното момиче в България, след като не

...
Емили Йорданова е най-известното момиче в България, след като не
Коментари Харесай

Емили с тротинетката не съжалява за смъртта на родителите си, и други признания на плевенчанката

Емили Йорданова е най-известното момиче в България, откакто освен вилнея с тротинетка по автомагистралата със 120 километра в час, само че се оказа и родена като момче. Плевенчанката, която е на 21 години, е транс-джендър, като е родена като момче, само че от дребна мечтае да е момиче. Стана фамозна с лудото си шофиране на тротинетка по автомагистралата и с годежа си с участника от " Фермата " Тихомир Рангелов-Мелиса.

Емили се бори за правата на ЛГБТ хората от години, защото самата тя е страдала от извънредно отношение поради желанието да промени същността си. Живее с обичания Тихомир и твърди, че са най-хубавата транс-лесбийска двойка в България.

Ще кара ли още веднъж тротинетката по автомагистралите, дали ще гласоподава на изборите на 2 октомври и по какъв начин я одобряват близките? Вижте нейните отговори:

След последното си рухване, Емили счита да размени тротинетката с мотор и сега обикаляла по огледи, с цел да си избере модел, който подвига 300 километра в час. През октомври тя възнамерявала да изкара и курсовете и сякаш имала желание да съблюдава разпоредбите и знаците на пътя.

За лека кола тя не мечтаела, защото с мотор имало повече тръпка, духа вятър и може да изживее разнообразни страсти.

На изборите тя изрично считала да гласоподава, тъй като имала вяра, че България може да се оправи в един миг. Емили споделя, че е почитател на демократичните партии у нас, написа " Уикенд ".

Тя държала да се промени законът за транссексуалните хора в България, тъй като доста имат проблеми със промяна на пола по юридически аргументи, с намирането на работа, дискриминирани са. След време тя считала да осинови дете, тъй като знае в какви условия порастват в домовете. Самата тя е отраснала не в дом, само че при доста неприятни и гадни хора, както дефинира своите родители. Те непрекъснато ѝ се карали и се държали зле с нея, не ѝ давали задоволително джобни пари, непрекъснато имало кавги и обиди. От 5-годишна желала да става жена, а те не ѝ разрешавали да залита в тази посока, макар че още в този миг тя мечтаела да бъде Емили.

" Хич не е хубаво да живееш в семейство, в което те наскърбяват всеки ден и не ти разрешават да бъдеш себе си. С татко ми съм имала история, в която сме се били доста, тъй като той хептен не ме приемаше – биеше ме, постановяваше ме с юмруци. Но аз като побеснях веднъж, ще го споделя и с вас, хванах един нож и го наръгах в ръката. Това го направих за отбрана, тъй като ме биеше във врата и аз хванах един нож и го ръгнах ".

През 2017 година татко ѝ умрял от инсулт, а година по-късно си отишла и майка ѝ от рак на белите дробове. Блондинката обаче въобще не съжалявала за гибелта им.

След това се сбъдва желанието ѝ да живее в София, където хората я одобряват по-спокойно и в никакъв случай не е мислила да отпътува за чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР